Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw: accreditatiepunten behalen met de TvZ Kennistoets

gerben
Mooi nieuws! Abonnees van TvZ en TvZ Next kunnen voortaan hun kennis extra verdiepen met de TvZ Kennistoets. Je hebt hiermee ook de kans accreditatiepunten te behalen én mooie prijzen te winnen. Waar wacht je nog op? De eerste twee toetsen staan voor je klaar!

Met de TvZ Kennistoets verrijk je je kennis en kun je extra impulsen geven aan de kwaliteit en professionalisering van je vak. Hoe doe je mee? Elke twee maanden verschijnen twee nieuwe TvZ Kennistoets-artikelen in het magazine en/of op www.tvznext.nl. Op de toetspagina kun je toetsen maken die zijn gekoppeld aan zo’n artikel. Zo verdiep je niet alleen je kennis over specifieke onderwerpen, maar kun je bij voldoende goede antwoorden ook twee accreditatiepunten behalen voor het Kwaliteitsregister V&V. Maak je in een jaar alle 12 toetsen, dan kun je dus 24 accreditatiepunten behalen!

Inspirerend boek

Dat is nog niet alles: eens per twee maanden maak je kans op het inspirerende boek Onderzoek langs de meetlat. Onderzoeksdesigns voor verpleegkundigen. We verloten telkens een exemplaar onder de deelnemers. Verder is er elk jaar een mooie prijs voor de drie best scorende deelnemers (die alle toetsen hebben gemaakt).

Abonneren

De TvZ Kennistoets biedt instellingen een mooie mogelijkheid hun kwaliteit verder te verbeteren. Abonneer dus je verpleegkundigen op TvZ en stel ze in staat accreditatiepunten te behalen via de TvZ Kennistoets.

Start meteen

Benieuwd? De TvZ Kennistoetsen over continue monitoring van vitale waarden (CMVW) en integrative reviews staan voor je klaar. Succes!