Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

TvZ zoekt nieuwe algemeen hoofdredacteur

Yolanda Stil
Zijn bij jou kwaliteit, leiderschap en innovatie binnen de verpleegkunde leidend en wil je slagkracht toevoegen om de verpleegkunde next-level te brengen? Per 1 januari 2023 zoekt TvZ een nieuwe hoofdredacteur.
Foto: Andrey Popov / Fotolia

TvZ is met haar ruim 130-jarig bestaan een begrip binnen de verpleging. Het is hét platform voor verpleegkundigen die de verpleegkunde én zichzelf verder willen brengen. Vanwege de aanstaande pensionering van de huidige hoofdredacteur zijn we op zoek een opvolger: een hoofdredacteur voor wie kwaliteit, leiderschap en innovatie binnen de verpleegkunde leidend zijn. Die slagkracht wil toevoegen om verpleegkunde next level te brengen. En die zich thuis voelt in alles wat dit hoofdredacteurschap kan brengen: altijd in het brandpunt van de ontwikkeling van de verpleegkunde en in nauw contact met vele gedreven beroepsgenoten en experts.

Nieuw: TvZ Next

TvZ is volop in ontwikkeling. Vorig jaar is aan het vertrouwde tijdschrift TvZ een compleet online platform toegevoegd: TvZ Next. Daarop zijn niet alleen de artikelen uit het tijdschrift te vinden, maar staat ook veel actualiteit én de mogelijkheid om met online toetsen kennis te ijken en accreditatiepunten te verdienen.

Naar eigen behoefte in te delen

Als algemeen hoofdredacteur ben je verantwoordelijk voor de inhoud van TvZ / TvZ Next. Je werkt daarin samen met de hoofdredacteur Wetenschap, die zorg draagt voor het wetenschapskatern binnen TvZ / TvZ Next. Het betreft een betaalde, freelance functie, voor gemiddeld 28 uur per maand, startend per 1 januari 2023. De uren zijn naar eigen behoefte in overleg met het team op kantoor (Houten) of daarbuiten in te delen.

Geïnteresseerd? Lees of je je herkent in het profiel en twijfel niet te reageren. Dat kan tot maandag 30 mei 2022.