Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijftermijn Anna Reyvaanprijzen bijna verlopen

gerben
Vergeet het niet! De deadline nadert om je kandidaat te stellen voor de Anna Reynvaan Praktijkprijs (vrijdag 11 maart) of Anna Reynvaan Studentenprijs (donderdag 7 april). De deadline voor de Anna Reynvaan Wetenschapsprijs is verlopen.

Het beste verpleegkundige initiatief vorig jaar om de patiëntenzorg te verbeteren, is goed voor de Anna Reynvaan Praktijkprijs. De Anna Reynvaan Wetenschapsprijs gaat naar de beste wetenschappelijke publicatie van een verpleegkundige uit 2021. De winnaars van de Praktijkprijs en Wetenschapsprijs ontvangen 5000 euro en een sculptuur. De Anna Reynvaan Studentenprijs is bedoeld voor het beste artikel vorig jaar van een of twee hbo-v-studenten. Deze prijs levert ook een sculptuur op én een bezoek van twee studenten aan een internationaal congres, bij voorkeur over het thema van de Anna Reynvaanlezing 2022: infectiepreventie.

Criteria

De lezing en uitreiking van de prijzen staan op het programma voor donderdag 12 mei. Meer informatie over het programma en criteria voor insturen vind je hier en hier.