Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Het Grote Zorgdebat 2023: kandidaat-Kamerleden in discussie

gerben
Kandidaat-leden voor de nieuwe Tweede Kamer gaan ruim een week voor de verkiezingen met elkaar in debat over hun ideeën voor de toekomst van de zorg. Je kunt het op maandagavond 13 november live volgen.
Foto: Pexels / Miguel á padriñán

Het Grote Zorgdebat is interessant en relevant voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. ‘Met name patiënten, cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en leden van de organiserende partijen zijn van harte uitgenodigd het debat te volgen,’ aldus de Nederlandse ggz. Deze vereniging organiseert het debat met andere zorgpartijen.

Seintje ontvangen

De Tweede Kamerverkiezingen staan op de agenda voor woensdag 22 november. Negen dagen eerder wordt Het Grote Zorgdebat gehouden, in het Beatrixtheater in Utrecht. Het is ook online te volgen. Wil je een seintje ontvangen zodra je je kunt aanmelden? Klik dan hier en geef je e-mailadres door.

Organiserende zorgpartijen

Behalve door de Nederlandse ggz wordt Het Grote Zorgdebat georganiseerd door ActiZ, LHV, artsenfederatie KNMG, vakbond FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, VGN, V&VN, Patiëntenfederatie Nederland, NVZ, NFU, KNOV, KNGF, KNMP, KNMT, LAD, NVM-mondhygiënisten en Zorgverzekeraars Nederland.