Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vraag subsidie aan voor een eigen onderzoekslijn

gerben
Ben jij een verpleegkundige of verpleegkundig specialist met een afgeronde master verplegingswetenschap die werkzaam is in de klinische praktijk? Dan kun je een persoonsgebonden subsidie aanvragen om een eigen onderzoekslijn op te zetten.
FOTO: Fotolia / Andy Dean

ZonMw zoek toptalenten. Concreet: verpleegkundig specialisten en masteropgeleide verpleegkundigen die, naast hun klinisch werk, praktijkgericht onderzoek willen verrichten dat onderzoek, onderwijs en praktijk met elkaar verbindt. De projecten moeten leiden tot toepasbare kennis voor de praktijk en betere kwaliteit van de zorg. De subsidie is niet bedoeld voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialist met een beleids- of managementfunctie.

Projectidee indienen

Wil je een projectidee indienen? Dat is mogelijk tot 10 mei 2022 om 14.00 uur. Voor deze subsidieronde is een miljoen euro beschikbaar. Het maximumbudget per project is 200.000 euro. De looptijd is maximaal 36 maanden. Hier vind je alle informatie over de persoonsgebonden subsidie talentontwikkeling masteropgeleide verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.