Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jouw kennis brengt de verpleegkunde verder!

gerben
Voor de versterking van de verpleegkunde zijn voortdurend nieuwe kennis en inzichten nodig. Ben jij verpleegkundige, verpleegkundig specialist, hbo-v- of masterstudent en heb jij onlangs een praktijkgericht onderzoek, verbeterproject of proefschrift afgerond? Deel je resultaten en bevindingen in het TvZ-onderzoekskatern!
FOTO: stock.adobe.com / chones

Het TvZ-onderzoekskatern is hét podium om jouw kennis te delen met (student-)verpleegkundigen in heel Nederland. Zo versterken we elkaar en verbeteren we de verpleegkunde. Leuk ook voor jezelf om zo meer bekendheid te geven aan je werk!

Groot publiek

Projecten die bijdragen aan kwaliteitsverbetering, projecten die praktijkgericht zijn en projecten die expliciet verband houden met de verpleegkundige zorg en/of werkprocessen. Herken jij je hierin? De redactie van het TvZ-onderzoekskatern nodigt je van harte uit een artikel over jouw project in te zenden. Als inspiratiebron voor anderen. TvZ (verpleegkunde in praktijk en wetenschap) is een Nederlandstalige uitgave, dus je bereikt ook collega’s die geen Engelstalige artikelen lezen. Jouw artikel vindt zijn weg naar een groot publiek: het wordt gepubliceerd in het TvZ-magazine, op tvznext.nl en SpringerLink.

Meer informatie

Meer weten over publiceren in het TvZ-onderzoekskatern? We komen graag met je in contact via: redactie.tvz@bsl.nl.