Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijven voor de Anna Reynvaanprijzen

adriaansen
Heb je in 2020 een mooi project in de praktijk begeleid of een interessant artikel over verpleegkunde gepubliceerd? Dan kun je meedingen naar de Anna Reynvaanprijzen.

Amsterdam UMC organiseert ook dit jaar samen met de Hogeschool van Amsterdam, Inholland en TvZ de Anna Reynvaanlezing. Deze keer verzorgt de Canadese verpleegkundige Greta Cummings (zie foto) de lezing. Centraal staat verpleegkundig leiderschap. Vanwege de coronacrisis is de lezing alleen online bij te wonen, evenals de bekendmaking van de prijswinnaars. Dit alles staat op het programma voor woensdag 12 mei.

Deadline

Er zijn drie prijzen. Allereerst de Anna Reynvaan Praktijkprijs voor het beste verpleegkundige initiatief om de patiëntenzorg te verbeteren. Ten tweede de Anna Reynvaan Wetenschapsprijs voor de beste wetenschappelijke publicatie van een verpleegkundige uit 2020. Voor beide prijzen kunnen gegadigden zich inschrijven tot vrijdag 5 maart.

Ten slotte is er de Anna Reynvaan Studentenprijs voor het beste artikel van een of twee hbo-v-studenten. De deadline voor inschrijven is donderdag 8 april.

Meer informatie

Alle informatie over de Anna Reynvaanprijzen, deelnamecriteria en reglementen is hier en hier te vinden.