Home VAR netwerkdag

Wat leuk dat je meedoet aan de VAR netwerkdag van de V&VN!

V&VN en Bohn Stafleu van Loghum, de vakuitgeverij in de gezondheidszorg bekend van onder meer Nursing, Skipr en Zorgvisie, biedt je 6 maanden gratis toegang op TvZ Next, de digitale versie van TvZ.

TvZ belicht de verpleegkundige praktijk én wetenschap. De diepgaande en wetenschappelijke artikelen gaan over onderzoek, opinie, beleid en management. Met TvZ houd je je kennis op niveau en heb je een overstijgende blik op het vak.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Onbeperkt toegang tot tvznext.nl;
  • Online toegang tot diepgaande en wetenschappelijke artikelen;
  • Toegang tot alle archief-artikelen van TvZ;
  • Vanaf 1 januari 2022 kun je als abonnee kennistoetsen maken op tvznext.nl en daarmee 22 accreditatiepunten per jaar verdienen;
  • Na 6 maanden stopt het abonnement automatisch, je zit dus nergens aan vast.

Jouw persoonlijke vouchercode vindt je bij het TvZ magazine die binnenkort bij je op de deurmat valt. Hier lees je meer over vouchercodes inwisselen en het verzilveren van jouw unieke persoonlijke vouchercode.

45900-verpleegkundigen-1200x627-socialpost-5

Zorgplannen maak je met Nanda Nic Noc – NNN Pro

Werk jij in de VV&T en wil jij jouw zorgplannen verbeteren en ze gedegen opstellen door middel van klinisch redeneren?

Maak dan eens vrijblijvend kennis met NNN Pro. Je kunt 1 maand gratis en vrijblijvend kennismaken om te zien of NNN Pro iets voor jou of jouw organisatie is.

Meer weten over klinisch redeneren?

Met onderstaande whitepapers kan je een goed beeld vormen over het maken van zorgplannen aan de hand van klinisch redeneren. Ontdek hoe deze methode jouw kan helpen.

Werken met Nanda NIC NOC

Werk met Nanda, NIC en NOC in één database en krijg het hele verpleegkundige proces ondersteuning. Je kunt dus voortdurend cyclisch werken: op basis van zorgvuldige evaluaties steeds waar nodig de zorg aanpassen. In deze whitepaper vertellen verpleegkundigen hoe Nanda NIC NOC hen ondersteunt bij klinisch redeneren.

Downloaden >

Makkelijk een zorgplan maken met NNN Pro

Een accurate diagnose stellen, goed onderbouwde interventies inzetten. De gegevens vervolgens verwerken in een zorgplan. Het kost verpleeg-kundigen vaak veel tijd en moeite. Sinds kort is er voor wijkverpleegkundigen een praktische online tool op de markt waarmee je snel en makkelijk een goed zorgplan opstelt. Lees er meer over in deze whitepaper.

Downloaden >

Beter sturen op resultaat

Voor goede verpleegkundige diagnostiek is het cruciaal dat verpleegkundigen hetzelfde bedoelen als ze over diagnoses en interventies praten. Alleen dan kunnen ze effectief werken. Dit bepaalt voor een belangrijk deel de resultaten van het ziekenhuis of zorgorganisatie. In deze whitepaper vind je adviezen voor het implementeren van NNN.

Downloaden >

Abonneren