Over het Expert Netwerk Verpleegkunde

Wil je binnen je afdeling aan de slag met kwaliteitszorg, maar kom je niet verder? Ga je de VAR versterken en ben je op zoek naar ervaringen?

Het Expert Netwerk Verpleegkunde brengt (voormalig) verpleegkundigen graag bij elkaar. Dus ook als je anderen graag helpt met jouw kennis en ervaring, dan is dit de plek!

De experts

De experts binnen het ENV zijn (voormalig) verpleegkundigen die enthousiast hebben gereageerd op dit initiatief. Zij hebben hun sporen verdiend. Daarmee is de lijst natuurlijk verre van compleet. Dus mis je iemand of ben je zelf een aanvulling? Meld je aan bij Nursing (nursing@bsl.nl) of TvZ (redactie.tvz@bsl.nl) (en niet zo bescheiden!).

Zo werkt het

Net als jij hebben experts in de regel een volle agenda. Toch nodigen ze je binnen het ENV graag uit hen persoonlijk te mailen. Zij streven ernaar binnen een week een eerste reactie te geven.

Nursing en TVZ

Het Expert Netwerk Verpleegkunde (ENV) is een initiatief van Nursing en TvZ. Of je nu expert bent of beginnend enthousiasteling, student of docent: ook de redacties van Nursing en TVZ horen graag je vragen, ideeën, ervaringen of wensen.

Samen komen we verder!

Ga terug naar de experts