Panelonderzoek

UPDATE 14.13 uur (27/02/2023) | Op dit moment hebben zich voldoende deelnemers aangemeld. Wanneer je je aanmeldt kom je op de reservelijst te staan.
UPDATE 13.13 uur (09/02/2023)
| In de mail spreken we over donderdag 27 april. Dit moet woensdag 12 april zijn. Onze excuses voor de onduidelijkheid.

Aanleiding onderzoek
Meer dan ooit is de verpleging in beweging. Het móet immers anders in de zorg, willen we voor  kwaliteit blijven gaan. Verpleegkunde speelt hierin een centrale rol. Daarvoor is noodzakelijk dat het vak zich blijft ontwikkelen. Met betere ontplooiingsmogelijkheden voor verpleegkundigen en meer zichtbaarheid en waardering voor het beroep.

Jij kunt ons helpen
Wat hebben verpleegkundigen juist nu nodig om hierin ondersteund te worden? Daarover zouden we als uitgeverij binnen de verpleegkunde graag in gesprek gaan met jou. Daarom organiseren we in  april panelgesprekken waarin we je graag in contact brengen met andere beroepsgenoten die net zo enthousiast zijn als jij om mee te denken in hoe we de verpleegkunde verder brengen.

Woensdag 12 april of dinsdag 18 april (beide data van 16-19u)
We ontvangen je op één van deze data graag op ons kantoor in Houten. Jouw ervaring binnen de verpleging is voor ons voldoende, dus verdere voorbereiding is niet nodig.  Natuurlijk zorgen we voor een uitgebreide maaltijd, vergoeden we jouw reiskosten en bieden we je een fijne cadeaubon als dank. En boven alles ervaren deelnemers onze panelgesprekken altijd als inspirerende en plezierig.

Meedenken? Vul het formulier hieronder in
Wil je meedenken over hoe we samen de verpleegkunde verder brengen? Vul dan bijgaand formulier in en geef aan welke datum jou zou schikken (liever nog beide data, dan maken wij met het oog op de samenstelling van de groep de meest interessante keuze voor je).

Heb je vooraf vragen of opmerkingen, mail me!

Met vriendelijke groet,
Yolanda Stil
Uitgever Verpleegkunde | Bohn Stafleu van Loghum