Zet met TvZ een extra stap naar next level verpleegkunde.

TvZ is er voor de verpleegkundige die door goed in het vak te zijn ook het vak zélf verder wil brengen. Voor voortrekkers met ambitie, voor smaakmakers binnen de verpleging, maar met beide benen op de grond. Zet met TVZ een extra stap naar next level verpleegkunde.

Studenten lezen TvZ met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

TvZ ontvangen binnen uw instelling?

Wilt u voor meerdere personen binnen uw instelling een abonnement afsluiten op TvZ? Dat kan! Vanaf 5 personen kunnen wij een aantrekkelijke korting bieden.

Neem contact op met:

binnendienst@bsl.nl
030-6383700

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al uw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

Alle voordelen van een TvZ-abonnement hebben we hierboven voor u op een rij gezet. Als u het abonnement wilt afsluiten, gaat u via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kunt u gemakkelijk uw TvZ-abonnement afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat u het abonnement uit hoofde van uw beroep afsluit.

TvZ: verpleegkunde in praktijk en wetenschap

TvZ belicht de verpleegkundige praktijk én wetenschap. Met TvZ houdt u uw kennis op niveau en heeft u een overstijgende blik op het vak.